Steenzetten.nl

Internationaal

In de waterbouw blijft het noodzakelijk om op bepaalde projecten handmatig steenzetwerk in de gradatie 20/30 uit te voeren.

Om te voorkomen dat projecten stilgelegd moeten worden, heeft de Vereniging van Waterbouwers in de richtlijn de aanbeveling gedaan aan opdrachtgevers om vanaf medio 2013 alleen die bedrijven en/of steenzetters in te zetten die in het bezit zijn van een certificaat ‘Handmatig steenzetten’.

De steenzetters die het Rotterdams Steenzetbedrijf opleidt en inzet, beheersen de traditionele, ambachtelijke wijze van steenzetten en zijn in het bezit van het certificaat ‘Handmatig steenzetten’. Hierbij worden de stenen verplaatst en gezet met behulp van schuif- en roltechnieken, aangevuld met gebruik van het steenzet-ijzer. De belasting op het lichaam wordt hierdoor geminimaliseerd.

sluiten

ERKEND LEERBEDRIJF

Sinds maart 2009 is Rotterdams Steenzetbedrijf B.V. een erkend leerbedrijf. Als erkend leerbedrijf bieden wij onze leerlingen een werkplek binnen de dagelijkse bedrijfsvoering. Op deze manier krijgen onze jonge werknemers de mogelijkheid om ‘werkend te leren’ en zo houden wij het vakmanschap en de continuïteit binnen RSB op peil.

Erkende leerbedrijven laten zien dat ze de kwaliteit van het vakmanschap willen garanderen en stimuleren. Deze uitstraling heeft een positieve invloed op de manier waarop naar de bedrijfstak gekeken wordt en geldt voor branchegenoten als bewijs voor kwalitatief goede producten en diensten.

Rotterdams Steenzetbedrijf: een erkend leerbedrijf. Voor meer informatie kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Ben je geïnteresseerd in een baan bij Rotterdam Steenzetbedrijf? Op dit moment hebben we een vacature uitstaan voor Leerling Steenzetter GWW Sector. Via dit formulier kun je solliciteren.

Download hier ons VCA certificaat